Trouwen in Hardenberg, sneeuw op je winterbruiloft!

Weer een winterbruiloft dit jaar! Midden in de winter gingen Jos en Anneke trouwen in Hardenberg. Natuurlijk heb je hier als bruidsfotograaf direct een beeld bij: een bruiloft met sneeuw, en het liefst heel veel sneeuw! Dat ‘veel’ zal ik maar weglaten, maar het heeft wel gesneeuwd. Het doet toch wel wat met het sfeertje, zelfs als er een paar vlokjes vallen. Ook al waren ze maar klein.

Bruidsfotograaf Hardenberg Trouwen bij de Gloepe 9(pp w768 h512) - Trouwen in Hardenberg, sneeuw op je winterbruiloft!

Voorbereiding bruid en bruidegom – winterbruiloft

Ondanks dat er bijna geen sneeuw was, mocht dat de pret niet drukken! Je weet tenslotte dat het een winterbruiloft is. Vroeg in de morgen zat Anneke al bij de kapper. Het was nog donker buiten, de zon dacht waarschijnlijk, ik draai mij nog even om voor dat ik ga stralen. Toen ik binnenstapte straalde Anneke al wel! Haar bruidskapsel werd verzorgd door Duo Di Jo in Hardenberg. De moeder van de bruid belt nog even snel met de laatste vragen en regelzaakjes en dan is Anneke klaar! Gauw naar huis en haar trouwjurk aan. Eindelijk!

Bruidsfotograaf Hardenberg Trouwen bij de Gloepe 8549 e1546474113269(pp w768 h512) - Trouwen in Hardenberg, sneeuw op je winterbruiloft!
Bruidsfotograaf Hardenberg Trouwen bij de Gloepe 1 1(pp w768 h512) - Trouwen in Hardenberg, sneeuw op je winterbruiloft!
Bruidsfotograaf Hardenberg Trouwen bij de Gloepe 3(pp w768 h512) - Trouwen in Hardenberg, sneeuw op je winterbruiloft!

Mijn lieve collega Juliantien is vandaag als 2nd shooter gestart bij de bruidegom. Als je twee bruidsfotografen op je bruiloft hebt is het juist leuk om de voorbereidingen bij zowel de bruid als de bruidegom vast te leggen. Bij Jos thuis waren zijn vrienden al vroeg bij hem. Hij moest tenslotte nog 45 minuten rijden naar Hardenberg. De trouwauto had geen verwarming dus met de dikke jas aan in de auto. Op het moment dat hij aankomt bij het huis van zijn schoonouders slaan de zenuwen een klein beetje toe. Gelukkig is dat allemaal weer voorbij op het moment dat hij Anneke ziet!

Bruidsfotograaf Hardenberg Trouwen bij de Gloepe 5(pp w768 h512) - Trouwen in Hardenberg, sneeuw op je winterbruiloft!

Trouwfoto’s Vechtpark Hardenberg

We begonnen in het Vechtpark in Hardenberg met het maken van de trouwfoto’s. De skyline van Hardenberg en de koeien in het weiland. Wat fijn dat ze er weer stonden, dat maakt het toch weer net even anders. De tijd vloog voorbij, op naar de groepsfoto’s. Het was droog, dus gewoon lekker buiten. Zelfs dat is dus mogelijk met een winterbruiloft. Ja, het was koud, maar na 15 tot 20 samenstellingen waren we klaar. Op naar de lunch. De dag was relaxed gepland, dus we hebben eigenlijk nergens haast gehad.

Hebben jullie het bruidsboeket trouwens al gespot?! Bloemenhuis Linz maakt echt van elk bruidsboeket iets bijzonders! Inspiratie nodig voor jullie bruiloft? Op mijn blog over bruidsboeketten vind je een selectie van een aantal prachtige boeketten en corsages!

Bruidsfotograaf Hardenberg Trouwen bij de Gloepe 7(pp w768 h512) - Trouwen in Hardenberg, sneeuw op je winterbruiloft!
Bruidsfotograaf Hardenberg Trouwen bij de Gloepe 8(pp w768 h512) - Trouwen in Hardenberg, sneeuw op je winterbruiloft!
Bruidsfotograaf Hardenberg Trouwen bij de Gloepe 11(pp w768 h512) - Trouwen in Hardenberg, sneeuw op je winterbruiloft!
Bruidsfotograaf Hardenberg Trouwen bij de Gloepe 12(pp w768 h512) - Trouwen in Hardenberg, sneeuw op je winterbruiloft!

Niet veel later vertrokken we naar het Gemeentehuis in het centrum van Hardenberg, de plek waar het ja-woord zal klinken. Alle daggasten stonden het bruidspaar op te wachten! Na afloop werd het uitlopen van het bruidspaar door de daggasten gezellig aangekleed met linten en ballonnen! Dat blijft toch wel een gezellig en feestelijk sfeerbeeld! 

Bruidsfotograaf Hardenberg Trouwen bij de Gloepe 14(pp w768 h512) - Trouwen in Hardenberg, sneeuw op je winterbruiloft!
Bruidsfotograaf Hardenberg Trouwen bij de Gloepe 15(pp w768 h512) - Trouwen in Hardenberg, sneeuw op je winterbruiloft!

De kerkceremonie kon niet anders dan heel persoonlijk zijn: de vader van de bruid is dominee. Hoe bijzonder mooi is dat?! Wat ook fijn is als je in deze tijd van het jaar gaat trouwen, alles is feestelijk aangekleed! Kerstlichtjes, kerstbomen, slingers, kerstballen! En dat hadden alle gasten ook door, na de kerkceremonie was het tijd om het bruidspaar door een feestelijke erehaag te laten lopen. Op naar De Gloepe.

Bruidsfotograaf Hardenberg Trouwen bij de Gloepe 17(pp w768 h512) - Trouwen in Hardenberg, sneeuw op je winterbruiloft!
Bruidsfotograaf Hardenberg Trouwen bij de Gloepe 18(pp w768 h512) - Trouwen in Hardenberg, sneeuw op je winterbruiloft!
Bruidsfotograaf Hardenberg Trouwen bij de Gloepe 19(pp w768 h512) - Trouwen in Hardenberg, sneeuw op je winterbruiloft!
Bruidsfotograaf Hardenberg Trouwen bij de Gloepe 16(pp w768 h512) - Trouwen in Hardenberg, sneeuw op je winterbruiloft!

TROUWLOCATIE DE GLOEPE

De Gloepe is een trouwlocatie vlak bij Mariënberg. En daar weten ze heel goed hoe je de kerstsfeer neer kan zetten. Prachtig! Alle ruimtes waren mooi versierd! Het werd hoogtijd voor het aansnijden van de bruidstaart, de lieve woorden uit te spreken voor het bruidspaar, te dineren en tenslotte te feesten! Maar niet voordat de openingsdans heeft plaatsgevonden en het bruidsboeket werd gegooid.

Bruidsfotograaf Hardenberg Trouwen bij de Gloepe 21(pp w768 h512) - Trouwen in Hardenberg, sneeuw op je winterbruiloft!
Bruidsfotograaf Hardenberg Trouwen bij de Gloepe 22(pp w768 h512) - Trouwen in Hardenberg, sneeuw op je winterbruiloft!

Samen met alle lieve familie en vrienden hebben Jos en Anneke een heerlijke feestelijke trouwdag gehad! Wat was het fijn om zo het trouwseizoen van 2018 af te sluiten! Willen jullie ook in de winter trouwen? Of liever in een van de andere seizoenen, die allemaal hun eigen unieke gevoel opwekken? Lees dan eens (een van) mijn andere blogs of neem direct contact met me op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn voor jullie dag!

Bruidsfotograaf Hardenberg Trouwen bij de Gloepe 24(pp w768 h512) - Trouwen in Hardenberg, sneeuw op je winterbruiloft!
Bruidsfotograaf Hardenberg Trouwen bij de Gloepe 25(pp w768 h512) - Trouwen in Hardenberg, sneeuw op je winterbruiloft!
Bruidsfotograaf Hardenberg Trouwen bij de Gloepe 26(pp w768 h512) - Trouwen in Hardenberg, sneeuw op je winterbruiloft!

En zo staan we in het nieuwe jaar met allemaal nieuwe plannen en nieuwe, unieke bruiloften! Nieuwe plannen om mijn trouwfoto’s nog meer te laten zien, want zeg nu zelf; het is toch zonde om trouwfoto’s niet te showen?! Impact en beleving, weer even terug naar dat moment, dat wil toch iedereen?! Een mooi moment om iedereen alle goeds voor 2019 te wensen. Geniet van elk moment dat het met zich mee brengt! 

Reactie toevoegen...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

ENTHOUSIAST? Let's meet!

Spreekt mijn ongedwongen stijl jullie aan? Neem dan direct contact met me op of laat je gegevens achter in onderstaand formulier en jullie horen zo snel mogelijk van me!

VERZENDEN

Gelukt! Meestal reageer ik binnen een dag. Geen reactie ontvangen? Check je spambox. Bellen 0683790551 of rechtstreeks mailen mag ook > info@maureenfotografie.nl.Error verzenden contactformulier, probeer het nog eens.