Tarieven trouwreportage

Bruidsfotograaf Maureen van Dijk

We starten met een uitgebreid kennismakinsgesprek. Dit kan gerust thuis bij jullie op de bank of in een gezellig café ergens in Nederland. Elke trouwdag is anders, persoonlijk, intiem en speciaal. Ik ben benieuwd naar de invulling van jullie dag. Meedenken, tips geven, we bespreken het allemaal zodat jullie zelf kunnen bepalen hoe jullie dag perfect vastgelegd kan worden.

Wat kunnen jullie verwachten?

Mijn fotografiestijl heeft voornamelijk een journalistiek karakter, “Just the way it is” en “spontaan”, ik regisseer weinig. Tijdens jullie shoot stel ik me zo op dat jullie juist volop met elkaar kunnen genieten. Uiteraard geef ik jullie de nodige aanwijzingen, maar de shoot zal zeker relaxed & fun zijn.

Tarieven bruidsfotografie

Door op de afbeelding hiernaast te klikken, download je het tarieven document. Om je een beeld te geven, vanaf €1395,- ben ik 6 uur aanwezig. Neem gerust contact op en je ontvangt het document in je mailbox en wie weet drinken wij binnenkort een kop koffie! Ik vertel jullie graag meer over bruidsfotografie. Tips, trics, meedenken met jullie planning, ik bespreek het allemaal tijdens een kennismakingsgesprek. We maken er tenslotte samen een beeldend verhaal van jullie trouwdag!

Marvellously

Willen jullie mij vanaf het begin tot aan het eind erbij hebben? Dan informeer ik jullie graag over het MARVELLOUSLY pakket. Nieuwsgierig? Neem dan contact om een afspraak in te plannen. Ik ben benieuwd naar jullie wensen en maken jullie kennis met welke keuzes er zijn om jullie dag van begin tot eind vast te leggen.

STORIES

ENTHOUSIAST? Let's meet!

Spreekt mijn ongedwongen stijl jullie aan? Neem dan direct contact met me op of laat je gegevens achter in onderstaand formulier en jullie horen zo snel mogelijk van me!

VERZENDEN

Gelukt! Meestal reageer ik binnen een dag. Geen reactie ontvangen? Check je spambox. Bellen 0683790551 of rechtstreeks mailen mag ook > info@maureenfotografie.nl.Error verzenden contactformulier, probeer het nog eens.