PORTFOLIO loveshoot

Hoe leuk is het om een fotoreportage te maken waar jullie beide opstaan?

Gewoon zomaar een Loveshoot omdat jullie stapel verliefd zijn, bijna nooit samen leuk op de foto staan of nu zijn verloofd en jullie gaan trouwen! Het maakt niet uit om welke reden. Samen op pad gaan, lol hebben en genieten en jullie liefde vastleggen….dat is waar ik heel erg blij van wordt!!

 

Mag ik jullie trouwdag vastleggen? Dan is een fotosessie in de vorm van een Loveshoot een tof moment om elkaar beter te leren kennen en weten jullie alvast wat je kan verwachten op de trouwdag zelf.

Loveshoot

Op welke locatie kunnen we dan foto’s maken? Dat kan overal zijn. Misschien wel een locatie waar jullie samen wat mee hebben of kennen jullie zelf een toffe plek. We bespreken van te voren naar welke locatie we toe gaan en misschien horen jullie nog graag wat kledingtips. Bekijk gerust mijn Pinterest pagina om alvast wat inspiratie op te doen voor mooie poses voor jullie Loveshoot. De Loveshoot foto’s kunnen jullie gebruiken voor allerlei doeleinden zoals save-the-date kaart, trouwkaarten of misschien wel voor jullie menukaart.

 

Voor een Loveshoot hebben we ongeveer 2 uur nodig en bedraagt 350 euro. Willen jullie graag dat ik jullie trouwdag vastleg en ook een Loveshoot plannen? Check dan gauw de tarieven pagina. De foto’s kunnen gebruikt worden voor bijvoorbeeld een save-the-date kaart of misschien wel een grote afdruk voor in jullie huis. Alle geselecteerde beelden worden geleverd op een USB in een luxe bewaarcase en komen in een online galerij die alleen voor jullie met een wachtwoord toegang geeft tot de foto’s om zelf te bestellen.

STORIES

ENTHOUSIAST? Let's meet!

Spreekt mijn ongedwongen stijl jullie aan? Laten we gauw kennis maken en klik >> hier << om contact op te nemen. Of laat je gegevens achter in onderstaand formulier.

VERZENDEN

Gelukt! Meestal reageer ik binnen een dag. Geen reactie ontvangen? Check je spambox. Bellen 0683790551 of rechtstreeks mailen mag ook > info@maureenfotografie.nl.Error verzenden contactformulier, probeer het nog eens.