Heerlijke bruidstaart

Vandaag is het ‘Slagroomdag’! Een mooi moment om te gaan zoeken naar die heerlijke bruidstaart voor op jullie bruiloft. Als bruidsfotograaf kijk ik altijd eerst hoe de taart eruit ziet, maar de smaak is voor mij minstens zo belangrijk. Vergeet je goede voornemens, deze lekkerbek vond het tijd voor een blog vol inspiratie over bruidstaarten waar je je lekker aan kunt vergapen. Heerlijk!

Welke bruidstaart wil jij op je bruiloft?

Een bruidstaart is dé taart die traditioneel genuttigd wordt bij een bruiloft. Ik kon het niet laten om Wikipedia hierover te raadplegen. Meestal is een bruidstaart een witte slagroomtaart met verschillende verdiepingen. Veelal suikerwerken of plasticfiguurtjes versieren de bovenkant van de taart. Blijkbaar was de ‘bruidstaart’ heel heel heel vroeger een eenvoudige koek, waarin veel gist werd gebruikt omdat dit goed voor de vruchtbaarheid zou zijn. Euhm ja, het zal, maar ik wil natuurlijk weten of de taart lekker is. Maar belangrijker nog voor mij als bruidsfotograaf: of hij er prachtig uitziet. Want zeg nou zelf, het oog wil ook wat!

voorbeelden bruidstaart door maureen van dijk fotografie 009(pp w768 h511) - Heerlijke bruidstaart
voorbeelden bruidstaart door maureen van dijk fotografie 010(pp w768 h511) - Heerlijke bruidstaart
voorbeelden bruidstaart door maureen van dijk fotografie 011(pp w768 h511) - Heerlijke bruidstaart
voorbeelden bruidstaart door maureen van dijk fotografie 012(pp w768 h511) - Heerlijke bruidstaart

Bruidstaart aansnijden

Natuurlijk snijdt het bruidspaar als eerste de taart aan! We kennen allemaal dat moment op een bruiloft, maar toch vind ik het leuk om te zien dat niet op alle bruiloften een bruidstaart genuttigd wordt. Soms heeft dat te maken met de planning van de trouwdag. Soms zit er gewoon te weinig tijd tussen het taartmoment, de borrel en het diner of het bruidspaar hecht er geen waarde aan. Het kan allemaal anders en dat maakt jullie trouwdag dan ook zo leuk! Een bruidspaar van mij heeft gekozen voor cakepops. Leuk aangekleed, makkelijk en snel te verdelen!

felicitaties na je trouwceremonie maureen van dijk fotografie(pp w768 h511) - Heerlijke bruidstaart

Kies je wel voor een prachtige bruidstaart? Dan zie je vaak de prachtigste bruidstaarten. Vaak is de tafel waar de taart op komt te staan mooi aangekleed, de taart mag best wel even ruimte krijgen om te pronken toch?! Als het moment daar is dat jullie de taart aansnijden en elkaar het eerste stuk voeren, hoop ik altijd op een klein beetje gekkigheid en humor. Just for fun!

voorbeelden bruidstaart door maureen van dijk fotografie 013(pp w768 h511) - Heerlijke bruidstaart
voorbeelden bruidstaart door maureen van dijk fotografie 014(pp w768 h511) - Heerlijke bruidstaart
voorbeelden bruidstaart door maureen van dijk fotografie 015(pp w768 h511) - Heerlijke bruidstaart
voorbeelden bruidstaart door maureen van dijk fotografie 016(pp w768 h1152) - Heerlijke bruidstaart
voorbeelden bruidstaart door maureen van dijk fotografie 017(pp w768 h511) - Heerlijke bruidstaart

Leveranciers bruidstaarten

Geïnspireerd geraakt door al deze fantastische taarten? Hieronder vinden jullie een aantal van de bakkers die deze meesterwerkjes hebben gemaakt:Zijn jullie opzoek naar een bruidsfotograaf? Neem contact op en wie weet drinken wij binnenkort koffie of een wijntje 😉

Reactie toevoegen...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

ENTHOUSIAST? Let's meet!

Spreekt mijn ongedwongen stijl jullie aan? Neem dan direct contact met me op of laat je gegevens achter in onderstaand formulier en jullie horen zo snel mogelijk van me!

VERZENDEN

Gelukt! Meestal reageer ik binnen een dag. Geen reactie ontvangen? Check je spambox. Bellen 0683790551 of rechtstreeks mailen mag ook > info@maureenfotografie.nl.Error verzenden contactformulier, probeer het nog eens.