HOE KIES JE EEN TROUWALBUM

Hoe kijk jij het liefst terug naar je de foto’s van jullie bruiloft? Met een trouwalbum, lekker op de bank! Een trouwalbum is een ‘book of love’, een ‘book of memories’, een trouwalbum is een boek wat je bij bijzondere momenten er nog eens bij pakt. Of gewoon zo maar, om even weer terug te gaan naar jullie fantastische trouwdag.  Nu er weer enkele nieuwe trouwalbums zijn binnengekomen, wordt het weer tijd voor wat nieuwe foto’s. In deze blog neem ik jullie mee hoe dat nu eigenijk gaat als je na je bruiloft een album uitzoekt.

namen voorkant trouwalbum voorbeelden trouwalbums leer bruidsfotografie 0248(pp w768 h511) - HOE KIES JE EEN TROUWALBUM

NA JE BRUILOFT GENIETEN VAN JE TROUWALBUM

Niet zo heel lang geleden heb ik samen met mijn kinderen het trouwalbum weer eens doorgebladerd. Zie je al voor je hoe de reacties zijn?! Hun blikken deden mij in ieder geval smelten en de opmerkingen waren hilarisch! Onbetaalbaar moment en weer een ‘nageniet-moment’ van de bruiloft, naar die waardevolle herinnering, die feestelijke trouwdag.

luxe trouwalbum voorbeelden trouwalbums leer bruidsfotografie 0265 1024x683(pp w768 h512) - HOE KIES JE EEN TROUWALBUM
TROUWALBUM 0253(pp w768 h512) - HOE KIES JE EEN TROUWALBUM

Sometimes you will never know the value of a moment until it becomes a memory

PROFESSIONEEL TROUWALBUM VAN HOGE KWALITEIT

Na jullie bruiloft ga ik natuurlijk gauw aan de slag met het selecteren en bewerken van jullie trouwfoto’s. Dan komt natuurlijk het moment daar, dat de foto’s worden geleverd. Natuurlijk hebben jullie na het zien van jullie trouwfoto’s meteen favorieten waarvan je zeker weet dat die trouwfoto’s in jullie trouwalbum moeten. Hoe gaan we dat doen?!

luxe trouwalbum voorbeelden trouwalbums leer bruidsfotografie 0226 1024x682(pp w768 h511) - HOE KIES JE EEN TROUWALBUM
TROUWALBUM 0250(pp w768 h512) - HOE KIES JE EEN TROUWALBUM

UNIEK,& PERSOONLIJK TROUWALBUM

Hoe zorg je er voor dat jullie album uniek en persoonlijk wordt? Dit begint al met het kiezen van een kleur. Welke kleur past bij jullie of bij jullie thema van jullie bruiloft? Wil je graag een leer of linnen trouwalbum of misschien wel een totaal ander materiaal? Alle trouwalbums die ik lever zijn handgemaakt wat de kwaliteit ten goede komt.

trouwalbum voorbeelden trouwalbums linnen bruidsfotografie 0162(pp w768 h511) - HOE KIES JE EEN TROUWALBUM

Als laatste, welke trouwfoto’s komen in het album? Dit doen we samen, nadat jullie alle trouwfoto’s hebben ontvangen. Iedereen kijkt anders naar de foto’s van hun bruiloft. Een trouwfoto kan emotioneel, spontaan, waardevolle impact hebben. Als bruidsfotograaf zie ik dat zeker en maak ik jullie verhaal compleet van jullie trouwdag waar al deze elementen in terug komen.

TROUWALBUM 0163(pp w768 h512) - HOE KIES JE EEN TROUWALBUM
TROUWALBUM 0176(pp w768 h512) - HOE KIES JE EEN TROUWALBUM
TROUWALBUM 0145(pp w768 h512) - HOE KIES JE EEN TROUWALBUM
TROUWALBUM 0185(pp w768 h512) - HOE KIES JE EEN TROUWALBUM

FAVORIETE FOTO’S & ALBUM ONTWERP

Al jullie favoriete trouwfoto’s moeten natuurlijk in het album. Wees gerust, ik voorzie jullie van tips hoe jullie 85 favorieten trouwfoto’s het makkelijkste uitzoeken. Vervolgens maak ik het album ontwerp om zo jullie verhaal compleet te vertellen. Het ontwerp van een album is een moderne en rustige opmaak. Als de opmaak klaar is stuur bied ik een digitale proefdruk via een gallerij aan. Hierin kunnen jullie eventueel één keer wijzigingen doorgeven. Na goedkeuring wordt het album besteld, de levertijd is vier tot zes weken.

TROUWALBUM 0270(pp w768 h512) - HOE KIES JE EEN TROUWALBUM
TROUWALBUM 0187(pp w768 h512) - HOE KIES JE EEN TROUWALBUM

ALBUM CASE EN FORMAAT

Natuurlijk willen jullie een trouwalbum ook netjes bewaren. Dit kan in een album case. Als je gaat trouwen, dan zijn er natuurlijk heel veel keuzes. Daarom nodig ik jullie enkele weken voor jullie bruiloft graag bij mij thuis uit. In dit gesprek bespreek ik met jullie het draaiboek en kiezen jullie de kleur en het materiaal uit voor het trouwalbum en album case. Alle staaltjes kunnen jullie dan rustig nog eens bekijken en de trouwalbums doorbladeren. Er zijn albums met verschillende formaten en ze hebben een lay-flat verbinding.

De koffie staat voor jullie klaar! Ben je enthousiast over deze werkwijze en nog opzoek naar een bruidsfotograaf voor jullie bruiloft? Maak een vrijblijvende afspraak.

TROUWALBUM 0302(pp w768 h512) - HOE KIES JE EEN TROUWALBUM
TROUWALBUM 0336(pp w768 h512) - HOE KIES JE EEN TROUWALBUM
TROUWALBUM 0292(pp w768 h512) - HOE KIES JE EEN TROUWALBUM
TROUWALBUM 0296(pp w768 h512) - HOE KIES JE EEN TROUWALBUM
ver

Reactie toevoegen...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

ENTHOUSIAST? Let's meet!

Spreekt mijn ongedwongen stijl jullie aan? Neem dan direct contact met me op of laat je gegevens achter in onderstaand formulier en jullie horen zo snel mogelijk van me!

VERZENDEN

Gelukt! Meestal reageer ik binnen een dag. Geen reactie ontvangen? Check je spambox. Bellen 0683790551 of rechtstreeks mailen mag ook > info@maureenfotografie.nl.Error verzenden contactformulier, probeer het nog eens.