Hello ;-)

Bruidsfotograaf Maureen van Dijk

Ken je dat gevoel dat je aanwezig bent bij een concert van je favoriete band? Midden in de menigte staat, de muziek start en dan….komt dat kippenvelmomentje!! Dat omschrijft exact het gevoel wat ik krijg als bruidsfotograaf!! Vanaf het moment dat we kennismaken, begint jullie verhaal. Beelden vertellen een verhaal en dat verhaal raakt je. Deze beelden brengen je weer terug naar dat ene moment en weet je soms nog exact wat je dacht.

Bruidsfotografie is een kunst van observatie

Er is een Frans gezegde; “, Je neemt geen foto, je maakt een foto” Het woord ‘nemen’ in dit gezegde is een eenzijdige actie. Een foto ‘maak’ je en dat doe je niet alleen. Jullie ‘maken’ het moment, jullie beleving observeer ik. Ik hou van de kunst van observeren. Het heeft weinig te maken met de dingen die ik zie, maar juist alles wat je kunt doen met de manier waarop je ze ziet. Die creatieve speelruimte levert impactvolle trouwfoto’s en beleving van het moment. Lees hier meer over de onderstaande partijen waaraan ik zo nu en dan mee doe om een award te winnen.

Over mij

Vroeger, toen wij terug kwamen van vakantie, kon ik niet wachten op het moment dat we naar de fotozaak gingen de foto’s op halen. De negatieven borg ik zorgvuldig op. Het plakboek lag al klaar en dan begon de pret. In de zomer van 2017 heb ik besloten om volledig zelfstandig te werken en fulltime bezig te zijn met bruidsfotografie. Bruidsfotograaf, dat is wat ik wil zijn, jullie verhaal vastleggen.

 

Verslingerd ben ik aan mijn vak bruidsfotografie! En dat blijkt ook wel uit het onderstaande filmpje. Ik was 9 jaar en mijn ouders gingen trouwen. Blijkbaar had ik toen al een heel duidelijk beeld naar welke foto ik wil toe werken. Echter REGISSEER ik in dit filmpje enorm!! Hahaha… en daar is nu geen sprake van!! Ik wacht, observeer, verplaats en zal alles doen om maar DE foto te maken die aansluit bij mijn stijl; ‘Impact & Beleving’. Wat goed is te zien aan dit filmpje is dat de filmer niet wacht totdat het bruidspaar naar buitenkomt. Dat is iets wat ik me altijd voorhoud, blijf gefocust op wat nog komen gaat!

Naast mijn fotografie ben ik moeder van twee kleine ‘draken’. Lotte-Marijn en Valerie, gek genoeg zijn zij er niet zo dol op om ‘voor’ de camera te staan. Ook heb ik mogen meemaken hoe het is om te trouwen..keer op keer blijkt dat het een dag is waarvan je nooit had verwacht dat het ZO fantastisch zou zijn. Kortom Genieten met een grote G.

 

Voordat ik mijn ‘eigen bedrijf startte in de bruidsfotografie’, heb ik verschillende functies vervuld in de uitzendbranche deze waren met name gericht op samenwerking. Diverse projecten hebben ervoor gezorgd dat ik in elke veranderlijke omgeving goed me kon aanpassen, maar bovenal een juiste balans vinden in samen iets voor elkaar te krijgen. Dat is ook iets wat ik terug zie in mijn samenwerking met bruidsparen. Een kennismakingsgesprek is dan ook een soort van ‘start’ van een samenwerking. Er zijn veel dingen waar je niet aan denkt, hoe fijn kan het zijn om jullie verwachtingen te bespreken tijdens een goede kop koffie of wijntje?!

 

Pas als je met elkaar in gesprek gaat heb je ruimte om alle vragen te stellen. Ik ben benieuwd naar jullie verhaal en leer jullie graag beter kennen. Neem contact op om een tijdstip te plannen voor een kennismaking, dat geeft jullie de kans om zelf te ontdekken of de lieve woorden die ik heb mogen ontvangen kloppen ;-) Je mag me natuurlijk ook bellen of hieronder het formulier invullen.

Bruidsfotograaf, trouwfotograaf, familiefotograaf, gezinsfotograaf, maureen oostenbrink, maureen fotografie

Behind the scenes

STORIES

ENTHOUSIAST? Let's meet!

Spreekt mijn ongedwongen stijl jullie aan? Neem dan direct contact met me op of laat je gegevens achter in onderstaand formulier en jullie horen zo snel mogelijk van me!

VERZENDEN

Gelukt! Meestal reageer ik binnen een dag. Geen reactie ontvangen? Check je spambox. Bellen 0683790551 of rechtstreeks mailen mag ook > info@maureenfotografie.nl.Error verzenden contactformulier, probeer het nog eens.