FAMILIEFOTOGRAFIE

FAMILIE FOTO'S STAAN JULLIE ER ALTIJD SAMEN OP?

We kennen het vast allemaal wel, je maakt veel foto's van jullie gezin. Maar er is altijd.. 1 persoon die niet opstaat.. en dat is vaak vader of moeder. Dan is daar het moment dat je hebt uitgevonden hoe de zelfontspanner werkt op je camera... Maakt die net de foto op het verkeerde moment omdat niet iedereen kijkt ;-)

 

Familie portretten, gezinsfoto's ik maak ze graag! Omdat het een uitdaging is om iedereen tegelijk zo ontspannen mogelijk op de foto te zetten. Daarom vind ik het leukste om juist mijn stijl van fotograferen toe te passen bij familiefotografie. Lees op deze pagina wat we gaan doen.

Gezinsfoto, familiefotografie, gezin, gezinsfotografie

FAMILIE FOTOGRAFIE - GEZINSFOTOGRAAF

Persoonlijk, enthousiast, geniet & beleef dat is hoe ik ben, dat is wat je ook terugziet in mijn foto's bij familiefotografie. Een fotoreportage maken van een familie mag een leuk gezinsuitje zijn!

gezinshoot - familieshoot

Een gezin- of familieshoot gaan we samen 45 minuten met elkaar op stap. Dat kan naar een bos, dat kan in een stad, dat kan op elke plek waar jullie als gezin naar toe gaan. Ik maak jullie familieportret en probeer dat zo losjes mogelijk. Deze stijl van fotografie, een beetje geposeerd en voeg ik er spontane momenten aan toe zodat het misschien niet helemaal zo voelt.

Onderstaande slideshow laat je wat zien hoe een 'familie portret' er uit ziet. Volgen jullie mij al op Facebookpagina of Instagram.

PRIJZEN

We gaan iets langer dan een uur fotograferen op een locatie bij jullie in de buurt. Dat kan in een bos, stad, dat kan op elke plek waar jullie als gezin naar toe gaan. Voor €295,- maken we er samen een mooi familie reportage van.

 

Wat heb je dan precies voor €295,-?

  • Minstens een uur fotograferen op een afgesproken locatie.
  • 15 foto's (deze kies je zelf uit en ontvang je in hoge resolutie). Meer foto's in hoge resolutie? Vraag naar de mogelijkheden.
  • Binnen een week een eigen mobiele app preview.
  • Binnen drie weken ontvangen jullie het totale eindresultaat van jullie familie reportage.

Onderstaande slideshow laat je wat zien hoe een 'familie portret' er uit ziet. Volgen jullie mij al op Facebookpagina of Instagram.

 

Nu het Coronavirus onder ons is, lees je hier hoe ik jullie veilig op de foto kan zetten tijdens een familiereportage.

STORIES

ENTHOUSIAST? Let's meet!

Spreekt mijn ongedwongen stijl jullie aan? Neem dan direct contact met me op of laat je gegevens achter in onderstaand formulier en jullie horen zo snel mogelijk van me!

VERZENDEN

Gelukt! Meestal reageer ik binnen een dag. Geen reactie ontvangen? Check je spambox. Bellen 0683790551 of rechtstreeks mailen mag ook > info@maureenfotografie.nl.Error verzenden contactformulier, probeer het nog eens.