FAMILIE FOTOGRAFIE EN HET CORONAVIRUS

FAMILIE FOTOGRAFIE – Het corona virus raakt ons allemaal. We hadden ons van te voren niet kunnen bedenken dat ons leven er van uit het niets, er ineens heel anders uitziet. Alles wat vanzelfsprekend was, is het nu aanpassen naar wat wel kan. Dat heeft even tijd nodig. Wat ik voor jullie kan betekenen lees je op deze pagina! Want natuurlijk zijn er nog steeds momenten die ik voor jullie kan vastleggen! En is juist nu momenten fotograferen is een stukje geschiedenis!

familiefotografie maureen fotografie 00060(pp w768 h512) - FAMILIE FOTOGRAFIE EN HET CORONAVIRUS

TIJDSBEELD

familiefotografie maureen fotografie 00009(pp w768 h512) - FAMILIE FOTOGRAFIE EN HET CORONAVIRUS
familiefotografie maureen fotografie 00045(pp w768 h512) - FAMILIE FOTOGRAFIE EN HET CORONAVIRUS
familiefotografie maureen fotografie 00039(pp w768 h512) - FAMILIE FOTOGRAFIE EN HET CORONAVIRUS

We leven nu in een tijd dat we geschiedenis schrijven. Het is een tijdsbeeld wat fantastisch is om vast te leggen. Welke gesprekken hebben we nog met elkaar later als we de foto’s van ‘nu’ over jaren weer terug zien? Daarom heb ik besloten om jullie meer te laten zien van de familie fotografie! Nu mijn bruiloften van mei en juni verplaatst zijn, heb ik meer tijd over voor andere fotografie opdrachten. Familie fotografie deed ik altijd al, maar laat het veel te weinig zien! Dat gaat nu veranderen. Ik ga graag met jullie mee om jullie gezin vast te leggen! En het mooie is, dit kan gewoon volgens de richtlijnen van het RIVM.

CORONA PROOF

familiefotografie maureen fotografie 00056(pp w768 h512) - FAMILIE FOTOGRAFIE EN HET CORONAVIRUS

We zullen nu moeten accepteren dat we (voorlopig) met ‘gepaste afstand’ het leven ‘vieren’. Ja, ‘vieren’.. want hoe dan ook blijf ik positief en ben ik er van overtuigd dat we met elkaar door deze tijd gaan komen. Als we later terug kijken, had deze tijd misschien juist ook wel fijne momenten. Dat we meer ‘rust’ hebben ervaren, beter kunnen relativeren. Ondanks al het ’thuiswerk’ en ‘huiswerk’ van de kinderen, wat natuurlijk heel druk is, in een thuisomgeving. Juist nu is het dan ook gezellig, leuk, relaxed om tijd te maken voor een fotoshoot van jullie gezin. Een ‘uitje’, wat nu iets is om naar uit te kijken! En dat alles kan ook prima met het Corona virus en volgens de richtlijnen van het RIVM. Uiteraard gebruiken we daarbij ook ons ‘gezonde verstand’. Als je verkouden bent of griepverschijnselen hebt, dan gaat de fotoshoot niet door.

Een familie shoot kan ik maken met meer dan 1,5 meter. Bekijk hier het filmpje hoe dat er uit ziet. Het is de moeite waard om hem even tot aan het eind tee zien 😉 .. Want mijn dochters zijn natuurlijk de beste assistenten die ik me maar kan wensen! Ook ik geniet van de lieve complimenten die ik van ze krijg 😉

FAMILIE FOTOGRAFIE

Wil jij met het gezin er juist nu graag even uit? Wil je graag weer eens portretten laten maken van jullie gezin? Leuk voor moederdag, ook voor de oma’s 😉 Zeker weten dat ze verrast zijn met een portret van ‘nu’!! We gaan gaan met elkaar naar een locatie in jullie omgeving. We gaan 45 min familie portretten fotograferen. Tussen 9.30 en 12.15 uur en 13.30 en 16.15 uur is het mogelijk om een fotosessie te boeken. Minimaal 10 foto’s in hoge resolutie digitaal en twee 20×30 formaat afdrukken. De kosten zijn €125,-. Afhankelijk van de plaats stem ik nog reiskosten met jullie af. Boek hier je familie fotografie shoot.

familiefotografie maureen fotografie 00235(pp w768 h512) - FAMILIE FOTOGRAFIE EN HET CORONAVIRUS
familiefotografie maureen fotografie 00311(pp w768 h512) - FAMILIE FOTOGRAFIE EN HET CORONAVIRUS
familiefotografie maureen fotografie 00126(pp w768 h512) - FAMILIE FOTOGRAFIE EN HET CORONAVIRUS
familiefotografie maureen fotografie 00063(pp w768 h512) - FAMILIE FOTOGRAFIE EN HET CORONAVIRUS

DEURPORTRET

deurportret familiefotografie maureen fotografie 4389(pp w768 h512) - FAMILIE FOTOGRAFIE EN HET CORONAVIRUS

Hoe trots zijn we eigenlijk wel niet op onszelf nu in deze corona crisis? Thuis werken, alle kinderen begeleiden met huiswerk, een juiste balans vinden in privé en je werk in je eigen thuisomgeving?! En dat ook vaak ook nog eens samen met elkaar in 1 ruimte!!

thuiswerken corona virus kinderen huiswerk(pp w768 h432) - FAMILIE FOTOGRAFIE EN HET CORONAVIRUS
Iphone foto 😉

Fotograferen is voor mij, het vastleggen van een tijdsbeeld, met mijn beelden wil ik beleving en impact vastleggen. Mijn doel is dat jullie over 20, 30, 40 of 50 jaar fijne gesprekken kunnen voeren met jullie kinderen of kleinkinderen over ‘vroeger. Hoe fijn is het dat je dan een mooi portret of foto hebt uit deze corona tijd?! En geloof me! Ik vond het eerst wel lastig om hier in mee te gaan. Maar dan zou ik niet meer maken waar ik voor sta! Impact en beleving bij elk beeld! En juist ook deze deurportretten zijn daar een bijdrage aan!!

deurportret familiefotografie maureen fotografie 4405(pp w768 h512) - FAMILIE FOTOGRAFIE EN HET CORONAVIRUS
deurportret familiefotografie maureen fotografie 4399(pp w768 h512) - FAMILIE FOTOGRAFIE EN HET CORONAVIRUS


Boek hier een korte deurportret sessie voor €45,- . We houden voldoende afstand volgens de richtlijnen van het RIVM. Jullie ontvangen 3 foto’s in hoge resolutie digitaal. Deze mag je zelf uitzoeken en wil je graag meer foto’s ontvangen? Dan kan dat natuurlijk tegen een kleine vergoeding. Zijn jullie nu zo enthousiast hierover en zorgen jullie voor een volgende nieuwe boeking bij jullie familie, buren, vrienden en boeken zij mij voor een deurportret dan doneer ik per boeking €5,- aan het Rode Kruis.

deurportret familiefotografie maureen fotografie 4386(pp w768 h512) - FAMILIE FOTOGRAFIE EN HET CORONAVIRUS

DAY IN THE LIFE SESSIE

Deze vorm van familie fotografie kent nog niet iedereen! Het is een ‘documentaire’ vorm van fotografie. Hier in ga ik een stapje verder in het ‘observeren’ van jullie familie / gezin.

day in the life familie fotografie(pp w768 h512) - FAMILIE FOTOGRAFIE EN HET CORONAVIRUS

Als je even stil staat bij de ‘dagelijkse rituelen’ van het gezin, dan besef je dat er elke dag zoveel lieve, mooie, grappige, leuke momenten plaatsvinden. En dat vaak gewoon thuis of als je onderweg bent, boodschappen doet of in de speeltuin bent. Sommige momenten zijn onbetaalbaar! Familie fotografie, maar dan anders. Dit noem je dus een Day in the life sessie!

Maar hoe doe ik dat dan in deze tijd met anderhalve meter afstand?! Nou, anders dus, met anderhalve meter afstand. Dus niet mee in de auto, niet bij elkaar in kleine ruimtes. Een Day in the Life Sessie kun je bij boeken vanaf 6 uur voor €750,-. Het wordt een combinatie van een deurportret, samen mee naar het bos, samen spelen in de speeltuin, jullie momenten in jullie achtertuin, of mee naar jullie korte raambezoek bij opa of oma. Kortom, specifiek jullie momenten in deze Corona tijd en dat alles met de anderhalve meter afstand. De uren gaan we verdelen over twee weken tijd. Bekijk meer op de ‘Day in the Life’ familie fotografie pagina! Neem gerust contact op voor meer informatie of het boeken van een ‘Day in the Life’ sessie.

Reactie toevoegen...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

STORIES