Day in the life familiefotografie

Documentaire familie fotografie

Als je even stil staat bij de ‘dagelijkse rituelen’ van het gezin, dan besef je dat er elke dag zoveel lieve, mooie, grappige, leuke momenten plaatsvinden. En dat vaak gewoon thuis of als je onderweg bent, boodschappen doet of in de speeltuin bent. Sommige momenten zijn onbetaalbaar! Familie fotografie, maar dan anders. Ook wel een Day in the life sessie! Ongeposeerde familiefoto's met een documentair tintje. Ongedwongen, spontaan, puur, natuurlijk en authentiek. Het echte leven in beeld. Onbetaalbare herinneringen.

 

Enthousiast over deze verhalende manier van ‘familie fotografie’?! Ik ben er dol op! Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hier een offerte aan >> contact <<

familie reporatege, dag in het leven van
BOEK EEN DAY IN THE LIFE SHOOT

Gezinsfotografie - familieshoot

Iedereen kent het wel, een familie shoot, je gaat met elkaar op pad, staat naast elkaar in een groepsfoto sessie en dat is dan jullie familiefoto. Maar wat zegt deze foto eigenlijk over jullie? Vaak alleen maar het moment dat de foto gemaakt is en dat jullie een familie of gezin zijn. Hoewel jullie misschien wel een heel gezellig moment met elkaar hebben beleefd om de fotoshoot samen voor te bereiden. Misschien wel gelachen omdat je haar eerst niet goed zat?! Of misschien hebben jullie samen alle kleren uitgezocht. Juist die voorpret! Dat is geweldig om vast te leggen!!

 

En dat is wat een ‘Day in the Life’ sessie precies inhoud. Al familiefotograaf loop ik een dag of een gedeelte van de dag met jullie mee. Misschien in het begin wel even lastig dat ik erbij ben. Maar vaak vragen de kinderen wel de nodige aandacht dat je al gauw niet meer door hebt dat ik er ben.

PRIJZEN GEZINSFOTOGRAFIE - FAMILIESHOOT

We gaan ongeveer 4 uur fotograferen op een locatie. Dat start meestal bij jullie thuis en stap ik in de situatie zoals jullie dagelijkse bezigheden hebben. Dus ook mee met de wandeling buiten of als er huishoudelijke taken uitgevoerd worden. Voor €595,- maken we er samen een mooi familie reportage van. Wat heb je dan precies voor €595,-?

  • Minstens vier uur fotograferen op een afgesproken locatie.
  • 30 foto's (deze kies je zelf uit en ontvang je in hoge resolutie). Meer foto's in hoge resolutie? Vraag naar de mogelijkheden.
  • Binnen een week een eigen mobiele app preview.
  • Binnen drie weken ontvangen jullie het totale eindresultaat.
  • Een slideshow
  • Een cadeautje van mij, een minialbum waarin ik een eigen ontwerp bij maak.

Natuurlijk is een album afnemen ook mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

BOEK EEN DAY IN THE LIFE SHOOT

STORIES

ENTHOUSIAST? Let's meet!

Spreekt mijn ongedwongen stijl jullie aan? Laten we gauw kennis maken en klik >> hier << om contact op te nemen. Of laat je gegevens achter in onderstaand formulier.

VERZENDEN

Gelukt! Meestal reageer ik binnen een dag. Geen reactie ontvangen? Check je spambox. Bellen 0683790551 of rechtstreeks mailen mag ook > info@maureenfotografie.nl.Error verzenden contactformulier, probeer het nog eens.