PORTFOLIO BRUIDSFOTOGRAFIE

gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!

Er staat een fantastische tijd op jullie te wachten. Het is tijd om opzoek te gaan naar jullie bruidsfotograaf en ontdekken welke bruidsfotografie stijl jullie aanspreekt.

 

Jullie bruiloft is één van de mooiste dagen in het leven. Een dag vol, blijde, waardevolle en emotionele, maar vooral spontane momenten. Een onvergetelijke dag waar jullie nog vaak aan terug zullen denken. Trouwen is zoveel meer dan alleen ‘JA’ tegen elkaar zeggen. Het is een dag waar op jullie de liefde vieren samen met familie en vrienden. Alle momenten en emoties, mooi, lief, kwetsbaar, grappig, met een lach en een traan..het zijn de momenten die alles weergeven hoe jullie zijn. Bruidsfotografie betekend voor mij, foto’s waarmee je deze bijzondere dag opnieuw beleeft. Dat verhaal leg ik als trouwfotograaf graag van begin tot eind voor jullie vast!

bruidsfotografie award, trouwfotograaf, Masters of the Dutch wedding photography

MASTERS OF DUTCH WEDDING PHOTOGRAPHY

Persoonlijk, enthousiast, geniet & beleef dat is hoe ik ben, dat is wat je ook terugziet in mijn bruidsfotografie. In bovenstaande foto komen voor mij al deze woorden terug! De Masters is een award die de beste Nederlandse bruidsfotografie waardeert! Meer informatie lees je op de Bruidsfotografie Awards pagina.

bruidsfotografie

Benieuwd? Nieuwsgierig geworden? Vul dan het contactformulier in of bel mij voor een afspraak. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we jullie wensen, de mogelijkheden en ervaar je zelf of ik de persoon ben die jullie verhaal kan vastleggen in een prachtige herinnering. Hebben jullie al gedacht aan een trouwalbum?! Ze zijn echt prachtig!

 

Onderstaande slideshow laat je wat zien van mijn werk. Wil je nog meer foto’s zien? Of benieuwd hoe een hele trouwreportage eruit ziet? Dan mag je de stories zeker niet missen. Volgen jullie mij al op Facebookpagina of Instagram. Leuk om elkaar te ontmoeten, ik ben benieuwd naar jullie verhaal!

STORIES

ENTHOUSIAST? Let's meet!

Spreekt mijn ongedwongen stijl jullie aan? Neem dan direct contact met me op of laat je gegevens achter in onderstaand formulier en jullie horen zo snel mogelijk van me!

VERZENDEN

Gelukt! Meestal reageer ik binnen een dag. Geen reactie ontvangen? Check je spambox. Bellen 0683790551 of rechtstreeks mailen mag ook > info@maureenfotografie.nl.Error verzenden contactformulier, probeer het nog eens.