Bruidsfotografie awards

Het is echt geweldig als je werk wordt gewaardeerd met een award! Het geeft een gevoel van blijdschap dat je bruidsfotografie wordt gewaardeerd. Maar ben ik dan tijdens een bruiloft in mijn achterhoofd al bezig met awards? Nee, absoluut niet! Ik sta voor documentaire en journalistieke wijze van fotograferen, gewoon zoals het loopt, spontane bruidsfotografie. Geen poses, niets opgevoerd, momenten komen en gaan en zijn in een ‘split second’ voorbij. Wat ik dan doe? Zonder te onderbreken, vragen om dingen te herhalen, sta ik bijna altijd voor elk moment al klaar met mijn camera. Over bruidsfotografie wordt wel eens gemakkelijk gedaan maar vergis je niet. Elk moment kan beslissend zijn of het beeld impact en beleving geeft als je het terugziet. De hele dag sta ik ‘aan’, gefocust wat er gebeurt, waar, wanneer er wat gaat gebeuren. Ik houd van de kunst van observeren. Aan het einde van een trouwdag, die soms wel 12 tot 14 uur duurt ben ik ook wel moe ;-) maar wat een kick geeft het als ik de beelden terugzie en dat het de beelden zijn die exact weer geven hoe de dag geweest is en jullie ervaren hebben.

 

Jullie genieten van jullie dag om met elkaar te trouwen, met de liefde van je leven en je zit dan niet te wachten op instructies van mij ;-) De reden dat ik zo nu en dan mee doe met wedstrijden? Om te laten zien aan bruidsparen dat bruidsfotografie juist anders kan zijn dan de ‘standaard plaatjes, standaard trouwfoto’s’. Ik wil dat mijn beelden een verhaal vertellen, een verhaal dat je raakt.

Master award

Persoonlijk, impact, geniet en beleef, dat is hoe ik ben, dat is wat bruidsfotografie voor mij betekent. De foto waar ik een award mee gewonnen heb komen al deze woorden in terug. Dit moment was er in een ‘split second’, er werd een humor volle opmerking gemaakt waar iedereen om moest lachen. Waarbij ik van te voren niet kon bedenken wat er zou gebeuren. En al helemaal niet dat deze foto een award kon winnen. Ik heb hem ingestuurd omdat hij mijn stijl weergeeft en dat wilde ik de hele wereld laten zien ;-) Dat trouwfoto’s ook anders kunnen zijn. De juryleden van ‘De Masters’ dachten er net zo over en bestempelde deze foto met een Award!

bruidsfotograaf Hardenberg, Master Award

STORIES

ENTHOUSIAST? Let's meet!

Spreekt mijn ongedwongen stijl jullie aan? Neem dan direct contact met me op of laat je gegevens achter in onderstaand formulier en jullie horen zo snel mogelijk van me!

VERZENDEN

Gelukt! Meestal reageer ik binnen een dag. Geen reactie ontvangen? Check je spambox. Bellen 0683790551 of rechtstreeks mailen mag ook > info@maureenfotografie.nl.Error verzenden contactformulier, probeer het nog eens.