BRUIDSFOTOGRAAF MAASTRICHT – BART & ELVERA

BRUIDSFOTOGRAAF MAASTRICHT

Via een vriendin kwamen wij op Maureen. Omdat Elvera ook uit Hardenberg komt is de link dan ook snel gelegd. De afstand was eigenlijk al snel geen punt, ook omdat de locatie zo bijzonder is. Duidelijkheid over wat er moet gaan gebeuren en hoe is fijn, je komt er dan meteen achter dat Maureen dit vaker doet, dit helpt je ook structuur en een professionele invulling te geven aan je dag. Ook de prijsafspraken zijn helder en je weet precies waar je aan toe bent.
Op de fotoshoot zelf zagen wij best wel tegenop. Gelukkig is dit goed gekomen en dat kan alleen maar worden toegeschreven aan de humor en werkwijze van Maureen. Passie is belangrijk, maar dat komt het beste uit bij het resultaat: de foto’s en de fotoboeken!
Wij zijn trots op het resultaat en zijn er van overtuigd een goede aanbeveling te doen met Maureen. Wij kijken terug naar een mooie dag. Bedankt voor alles! – Bart & Elvera

14 BRUIDSREPORRAGE 3661(pp w768 h512) - BRUIDSFOTOGRAAF MAASTRICHT - BART & ELVERA
- BRUIDSFOTOGRAAF MAASTRICHT - BART & ELVERA
Reactie toevoegen...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

ENTHOUSIAST? Let's meet!

Spreekt mijn ongedwongen stijl jullie aan? Neem dan direct contact met me op of laat je gegevens achter in onderstaand formulier en jullie horen zo snel mogelijk van me!

VERZENDEN

Gelukt! Meestal reageer ik binnen een dag. Geen reactie ontvangen? Check je spambox. Bellen 0683790551 of rechtstreeks mailen mag ook > info@maureenfotografie.nl.Error verzenden contactformulier, probeer het nog eens.